Servicii

Voice over

Îți punem la dispoziție servicii de producție audio – voice over în limba română – cu unele dintre cele mai bune voci românești. Punem mare accent pe calitate și pe respectarea termenelor de livrare. În banca noastră de voci poți găsi atât voci masculine și feminine cât și vorbitori de alte limbi, nu română, cu care noi păstrăm relații bune de colaborare. Poți să fii sigur de faptul că orice voce ai alege, de la noi, vei avea parte de o înregistrare audio de calitate profesională.
Avem o selecție de peste 80 de voci native, vorbitoare de limba română. În plus dispunem și de voci native de copii din România, voci native din Republica Moldova și o ofertă bogată de actori, de voce, vorbitori nativi ai altor 12 limbi de circulație internațională.

Îți stăm la dispoziție pentru orice proiect voice over în limba română și nu numai!

Înregistrări audio

După ce ai ales vocea potrivită, contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea actorului. Apoi noi iți vom trimite fișierele voice over solicitate, în formatul dorit de tine, într-un interval de 24 – 48 de ore. Timpul de livrare a înregistrărilor voice over, depinde mult și de cantitatea de proiecte pe care le avem în derulare la acel moment, dar noi te asigurăm de faptul că vom face tot ce ne stă în puteri să îți oferim vocea sau materialul audio într-un timp cât mai scurt cu putință.

Dacă vor apărea erori, în înregistrarea audio, din cauza noastră, acestea vor fi corectate gratuit. În cazul în care vei vrea să modifici părți ale textului după înregistrarea voice over-ului, este posibil să aveți costuri suplimentare.

Plata se va face doar după ce tu ne vei da acceptul final pentru serviciile noastre.

Producție audio

Pe lângă înregistrarea vocii mai putem să îți oferim și servicii de producție audio pentru proiectul tău.

Noi suntem în măsură, de exemplu, să îți trimitem materialul audio despărțit în mai multe fișiere.

Putem să edităm înregistrările voice over în mai multe fișiere audio, pe care să le denumim la fel cum sunt numite în scriptul tău. Putem să introducem în materialul final muzică de fundal și diverse efecte audio. Asigurăm mixarea voice over-ului cu muzică de librărie.

Deținem o mare varietate de melodii de tip royalty free și diverse librării de efecte. Avem capacitatea tehnică și cunoștințele necesare, pentru a-ți produce întreg materialul audio de la înregistrarea voice over-ului până la mixajul final.

Cere o cotație de preț

Vom răspunde oricărei solicitari în termen de maximum câteva ore.

Voci pentru spoturi publicitare

Spoturile publicitare au nevoie de voce deci de un voice over. De exemplu: ai văzut o reclamă la TV sau ai auzit una la radio fără un voice over? Da…recunoaștem, se prea poate să fi văzut una sau două la TV, dar un mesaj comercial bun este transmis mult mai bine cu ajutorul unei voci sau a unui voice over, pe lângă imaginile clipului. La radio vocea dintr-o reclamă merge foarte bine împreună cu un fundal muzical adecvat.
În plus este foarte important modul în care actorul de voce interpretează scriptul tău! Ai nevoie de un voice over care să aibă abilitatea de a converti mesajul în vânzări!

Alege vocea pe care o consideri potrivită, din banca noastră de voice over, iar apoi nu iți mai rămâne decât să ne trimiți scenariul. Noi ne angajăm să îți oferim vocea potrivită pentru mesajul tău publicitar.

Narații

Noi putem înregistra voice over pentru orice tip de narație. Narația poate fi o carte audio (audio book) o înregistrare corporate sau un proiect de tip e-learning. Narațiile mai sunt folosite și în cadrul filmelor documentare sau la diversele prezentări de servicii sau produse. Multe companii folosesc filme de pregătire a personalului. Ceea ce înseamnă ca narațiile, voice over, de tip corporate sunt foarte importante în zilele noastre. De asemenea și înregistrările voice over de tip e-learning au scopul de a oferi pregătire în anumite domenii. Putem să înregistrăm voice over de tip e-learning și ți-l putem livra chiar și împărțit în mai multe fișiere audio, conform specificațiilor tale. De asemenea mai putem să înregistrăm voice over, de tip narație, pentru documentare și emisiuni TV.

Interactive voice response

IVR înseamnă – interactive voice response sau răspuns vocal interactiv. Aceste înregistrări audio, de tip voice over, pot fi folosite ca mesaje vocale IVR de tip “on hold – în așteptare” sau “phone prompts – mesaje vocale telefonice” pentru centrale sau roboți telefonici. De asemenea le mai poți folosi pe website-uri sau la ATM-uri. Aceste mesaje vocale IVR au rolul de a interacționa cu utilizatorul, pentru a-i furniza acestuia răspunsuri la întrebări. Chiar dacă nu găsești în oferta noastră serviciile pe care le cauți, contactează-ne pentru ca noi să înțelegem mai bine nevoile tale și să găsim, împreună cu tine, cele mai bune soluții pentru proiectul tău voice over.

Poți să ceri o estimare de preț trimițându-ne un simplu e-mail sau folosind formularul „Solicită o cotație de preț„ de pe prima pagina a website-ului nostru.

Clienții noștri