Servicii

Voice over

Îți punem la dispoziție servicii de înregistrare audio – Voiceover în limba română – cu unele dintre cele mai bune voci românești. Punem mare accent pe calitate și pe respectarea termenelor de livrare. În banca noastră de voci poți găsi atât voci masculine și feminine cât și vorbitori de alte limbi, nu română, cu care noi păstrăm relații bune de colaborare. Poți să fii sigur de faptul că orice voce ai alege, de la noi, vei avea parte de o înregistrare audio de calitate profesională.

Alege una sau chiar mai multe voci, din banca noastră, pentru proiectul tău audio în românește și contactează-ne pentru a începe să lucrăm la el cât mai repede posibil.

Înregistrări audio

După ce ai ales vocea potrivită, contactează-ne pentru a verifica disponibilitatea actorului. Apoi iți vom trimite fisierele audio solicitate, în formatul dorit de tine, într-un interval de 24 – 48 de ore. Timpul de livrare depinde mult și de cantitatea de proiecte pe care le avem în derulare la acel moment, dar noi te asigurăm de faptul că vom face tot ce ne stă în puteri să îți oferim materialul audio într-un timp cât mai scurt cu putință.

Dacă vor aparea erori, în materialul audio, din cauza noastră, acestea vor fi corectate gratuit. În cazul în care vei vrea să modifici părți ale textului după înregistrare, probabil că vor fi și costuri suplimentare.

Productie audio

Pe lângă înregistrarea vocii mai putem să îți oferim și servicii de producție audio pentru proiectul tău.

Noi suntem în masură, de exemplu, să îți trimitem materialul audio desparțit în mai multe fișiere.

Putem să edităm materialul în câte fișiere audio dorești, pe care să le denumim la fel ca în scriptul tău. Putem să introducem în materialul final muzică de fundal și diverse efecte audio.

Deținem o mare varietate de melodii de tip royalty free și diverse librării de efecte. Avem capacitatea tehnică și cunostințele necesare, pentru a-ți produce întreg materialul audio.

Cere o cotație de preț

Vom răspunde oricărei solicitari în termen de maximum câteva ore.

Voci pentru spoturi publicitare

Spoturile publicitare au nevoie de un voiceover. De exemplu: ai văzut o reclamă la TV sau ai auzit una la radio fără un voiceover? Da… se prea poate să fi văzut una sau două la TV, dar un mesaj comercial bun este transmis mult mai bine cu ajutorul unui voiceover, pe lângă imaginile clipului. La radio vocea dintr-o reclamă merge foarte bine împreună cu un fundal muzical adecvat.

Alege vocea pe care o consideri potrivită, din banca noastră de voci, iar apoi nu iți mai rămâne decât să ne trimiți scenariul. Noi ne angajăm să îți oferim o voce deosebită pentru mesajul tău publicitar.

Narații

Noi putem înregistra orice tip de narație. Narația poate fi o carte audio (audio book) o înregistrare corporate sau un proiect de tip e-learning. Narațiile mai sunt folosite și în cadrul filmelor documentare sau la diversele prezentări pe DVD-uri. Multe companii folosesc filme de pregatire a personalului. Ceea ce inseamna ca narațiile corporate sunt foarte importante în zilele noastre. De asemenea și materialele e-learning au scopul de a oferi pregătire în anumite domenii. Putem să înregistrăm materiale e-learning și ți le putem livra chiar și împărțite în mai multe fișiere audio, conform specificațiilor tale. De asemenea mai putem să înregistrăm narații pentru documentare și emisiuni TV.

Interactive voice response

IVR înseamnă – interactive voice response. Aceste înregistrări pot fi folosite ca mesaje de tip “on hold” sau “phone promts”. De asemenea le mai poți folosi pe website-uri sau la ATM-uri. Aceste mesaje au rolul de a interacționa cu utilizatorul, pentru a-i furniza acestuia răspunsuri la întrebări. Chiar dacă nu găsești în oferta noastră serviciile pe care le cauți, contactează-ne pentru ca noi să întelegem mai bine cerințele tale și să găsim, împreună cu tine, cele mai bune soluții pentru proiectul tău.

Poți să ceri o estimare de preț trimițându-ne un simplu e-mail sau folosind formularul „Solicită o cotație de preț„ de pe prima pagina a website-ului nostru.

Clienții noștri